CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, February 1

PREMIUM BEAUTIFUL TESTIMONI

Salam readers....sorry lama tak update blog ni. Buzy dgn kerja and this bisness...Readers2 yg byk tanye pasal PB minggu lepas...sorry tak sempat nak reply on that time. Tapi aku tetap reply/sms korang nye pertanyaan kan...

Hari ni nak cerite ape ye??? Haaaa...hari ni aku buke cerite pasal TESTIMONI orang2 yang pakai PREMIUM BEAUTIFUL..... Seb ramai benor yg nak tengok sejauh mana keberkesanan Magical Korset ni.

Testimoni Pertama

Sebelum


Selepas


Ni namanye Kak Liza
Berat sebelum 100kg. After use PB berat 79kg.
Korang boleh tgk testimoni die sendiri.


Testimoni Kedua

Sebelum


Selepas


Yang ni namanye Kak Annur.
Die ni success bisnesswoman taw.
Berat sebelum 72kg. After use PB berat 65kg


Testimoni Ketiga

Sebelum


Selepas


Yang ni namanye Fazi
Berat sebelum 80kg. After use PB berat 58kg


Testimoni Keempat

Sebelum



Selepas


Yang ni sape tak kenal tak tahulah..
Blogger malaysia yang very popular.
Kak Red pun pakai PB jugak. Walaupun die kecik tapi tetap pakai PB.

Testimoni Kelima

Sebelum


Selepas


Berat asal 88kg, after pakai PB berat Kak Ayu is 75kg
Leh baca testimoni Kak Ayu sendiri ye


Testimoni Keenam

Sebelum

hida

Selepas

hida2

Ni gambar testimoni yang aku ambik dari blog Kak Salha.
Baru pakai PB 3 bulan je taw...
Curve nye badan akak tu....


Testimoni Ketujuh

Sebelum


Selepas


Pakai PB 2 bulan je...
Berat sebelum adalah 60kg, berat selepas adalah 50kg


Testimoni Kelapan

Sebelum


Selepas

 Yang ni Herni, aku ambik gambar testimoni dari Hanis
Berat sebelum 93kg..berat selepas 60kg..
Amazing tak????

Testimoni Kesembilan

Sebelum


Selepas

Ni CDM Hanis. Orangnye baik and simple je...
Berat sebelum adalah 75kg, after use PB 63kg


Testimoni Kesepuluh

Of course lah yours truly...
Letak testimoni orang lain, testimoni sendiri tak letak pulak...
Penah buat pasal testimoni sendiri ni kat entry lepas. Boleh klik kat sini kalau nak tengok.

1) 30/10/2010 = Berat aku 75.8 kg


2) 8/11/2010 = Berat aku turun lagi 72.5 kg

  
3) 4/12/2010 = Berat terus turun walaupon tak bayak. 71.6 kg....


Masa mula-mula aku decide nak beli PB ni pon sebab tengok testimoni2 ni lah...So bila dah hari2 tengok, rasa jeles lak...tercabar rasanye yang diorang leh dapat badan yang cantik and curve gileeerrrr....Anak pulak 2-3 orang..Aku yang baru anak 1 ni pon berat dah mencanak-canak naik macam 2-3 orang anak..Aiseeehhhh, x boleh jadi ni...Jadi bile dah berjumpa dgn PB ni,  memang aku puas hati sangat-sangat....Berat turun dengan cara yang selamat. Gambar akan aku upload kemudian...sebab sekarang tgh kumpul semua bukti2 kukuh keberkesanan penggunaan PB ni...

So ladies what are you waiting for?? Nak kurus, feel more confident, and curvilicious bodyy??
 
 
NO DIET, NO EXERCISE, NO PILLS, NO STARVATION, NO LIPOSUCTION...

JUST WEAR PREMIUM BEAUTIFUL 8 HOURS A DAY
 
Do you love your body? If you do, CONTACT ME NOW!! 0126580350
Special REBATE will be given

1 comment:

kak aton said...

Nak tempah cermin mata bior terang dan jelas memandang bila aci balik nanti..
nampak gaya kenala bawa balik baju2 untuk dikecilkan ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...