CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, March 3

SEGMEN : DISEBALIK TABIR BLOG



Oh..yeah!!! Hari ni tetibe bersemangat nak wat entry from Ben Ashaari segmen..Tajuknye "DISEBALIK TABIR BLOG" Syarat senang je...Suh tepek gambar paling menawan...

Haaaa...nih aku letak yang paaaaalllliiingggg menawan (bagi akulah). Seb ape aku tepek gambar ni??? Seb gambar ni gambar yg paling baru aku snap..

Gambar ni time dpt surprise dr suamiku sempena birthday aku yg lepas (25/2/2011). Jadi terserlah bunga-bunga cinta kat muka aku tu..Berseri-seri sepanjang hari...hehehehehehe


Menawan nye...hehehehehehe

Aku ni berasal dari Tanjong Karang, Selangor..Yeee...aku orang JAWA!! Bersuamikan dengan orang Marang, Terengganu pada 8.8.2008...Sekarang menetap di Kuantan, Pahang.. Dah jadi isteri kenalah ikut suami..Aku kan isteri yang mithali..hehehehe..Aku dikurniakan seorang puteri pada 16.5.2009, dan diberi nama KHAIRIN MEADYNA BT NASRUL HAKIM.. Anak no 2??? Mmmmm...dalam proses...Tungguuuuuuuu!!!

Aku start berblogging ni dah lama...on & off jeee...Cume tahun lepas lah aku start serius balik..

Sebab tu followers tak ramai kot...heeheehehe baru 32 orang...

From blogginglah aku dapat kawan baru, share pendapat and share knowledge...And ade yang dah jadi best fren taw!!! Tu yg best...walaupon tak penah bersua muka and kenal lebih rapat, tapi aku percaya. Kalau kite ikhlas berkawan, InsyaAllah kite akan ditemukan dgn org yang ikhlas dan jujur berkawan dgn kiteee...

Oklah, nak jawab soklan2 BA lak..

1) Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?
Kalau aku xde blog, aku selalu online YM,SKYPE and FACEBOOK

2) Ceritakan kepentingan blog kepada anda
Blog penting wat aku sebab ianya umpama diari kehidupan yang boleh aku kongsikan kepada semua. Segala suka duka tersimpan didalamnya. Blog ini juga aku nak jadikan sebagai tatapan dan peringatan untuk anak-anak aku satu hari nanti..

Selain itu, blog ni penting wat aku untuk lebarkan sayap dalam berbisness...hehehehe. Make money through Internet...YEESSSS...It's true.. Dengan berblogging lah aku leh jana pendapatan aku. Cukup untuk tampung segala perbelanjaan untuk diri sendiri, anak, keluarga dan untuk masa depan...

3) Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?
Blog feveret yang wajib aku singgah hari-hari semestinye blog mak aku...Kenapa??? Seb blog mak akulah yang aku singgah hari-hari..hehehehe.. Dengan singgah blog die aku leh tahu ape aktiviti yang mak aku buat..Maklumlah dah kahwin and ikut suami ni, selain call, sms and Facebook, from blog la kitorg leh tahu aktiviti memasing.. Terubat juga rindu kat hati ni...

"Mak..I miss you everyday!!!"

And most feveret blog yang mesti aku singgah hari-hari ialah blog from my great leader HANIS HAIZI and SALHA...Kenapa??? From their blog aku lebih bersemangat untuk berusaha dan bermotivasi untuk menjadi seperti diorang...Aku akui bukan mudah untuk menjadi senang, bukan mudah untuk berjaya dan bukan mudah untuk menjadi kaya...tetapi dengan membaca nasihat, panduan dan tips yang diberikan aku menjadi lebih bersemangat untuk melakukannya...Ianya menjadi pembakar semangat untuk aku terus berusaha..InsyaAllah...

OK TAK CERITA AKU???


19 comments:

apisv2 said...

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

blog apisv2

Mamaleesya said...

mengunjungi rakan segmen en. ben

http://diarialeesya.blogspot.com

nur sharfatin che abdullah said...

jenguk2 di sebalik tabir blogger dr abg ben.
kawan, oke ?

Fyqa said...

hihi..

ok je kak.

;D

mengunjungi dri belog BA...

:)

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

wahh~ mak pn ada blog? bestnye... :)

salam singgah dr blog abg ben

yatie's EPISODE said...

dtg dr blog abg ben & follow (:

Lulu caldina said...

Semangat untuk terus berblogging...
Semoga kita semua berjaya...yeah...
*wink

Mamaleesya said...

jenjalan tengok rakan segmen en. ben

http://diarialeesya.blogspot.com

DaK CoMoT said...

comot mai dari belog abg ben..segmen DI SEBALIK TABIR BLOG...alopp..salam kenal2...^_^

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

singgah dr blog abg ben..lalim..nak bunga tu satu bleh??

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

man yusoef said...

dulu slalu on9 skype tapi skrg tak lagi....huhu

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

wow..mom ade blog?? =)

Yang Comel,
Khumaera Ismail

R.I.E.Z said...

makan angin sambil tengok disebalik blogger..:)

http://riez1004.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

*jom follow..

kak aton said...

I miss u 2..Rindu sangat2 dengan DINA N mama n ayah dina

Fadzillah Kamarudin said...

singgah dari blog abang BA...
salam perkenalan...

bun said...

buat spotcheck dari BA

salam kenal

noraim said...

salam perkenalan.
singgah sini dari blog abg BA.
happy blogging! :)

Kei Seichi said...

salam perkenalan...
datang jalan2 dari belog abg ben...

GadiSQaMp0nK said...

salam kenal...jalan2 dari blog abg ben...nice 2 know u....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...