CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, March 10

CHECK YOUR BODY POSTURE LADIES!!!

Pernah tak korang alami situasi mcm gambar kat atas ni???

Biasanya bagi yang bekerja di pejabat, dan kena pulak dok lama lebih dari satu jam, akan cepat merasa lenguh dan sakit tulang belakang. Mesti adakan??? Yes...aku pon penah laluinya...rasanye kalau dapat baring kat surau tu..huuuhhhh..lega sikit..Aku cukuplah setengah jam..mesti rasa sakit2 kat belakang tu..bayangkanlah kerja ofis hour..
Dari kul 8 pagi sampai 5 petang ..Isnin sampai Jumaat...

Kalau korang nak tahu orang-orang yang mengalami masalah macam ni jugak mempunyai tendency untuk bongkok lama kelamaan, jadi untuk mengelakkan keadaan ini berlaku, anda disarankan memakai support seperti bengkung untuk memastikan tulang belakang sentiasa straight dan tidak bongkok. Sebab tulah aku terus bertindak..tak naklah belom 30 tahun dah sakit-sakit tulang belakang ni...Sebab tu lah aku pun beli PB dan terus pakai...And seriyesssss...my back pain totally gone...Sssaaayyyannng PB...




Selain dari itu Premium Beautiful ini mempunyai Far Infra Red yang boleh melancarkan perjalanan darah dan menyebabkan orang tu tidak merasa lenguh, letih dan mengantuk. Perjalanan darah yang lancar menyebabkan seluruh badan terutama otak mempunyai bekalan oksigen yang cukup. Thus, kita punya sakit-sakit kepala dan migraine pun boleh hilang. Yesss...memang betul..Akunye sakit kepala memang dah tak de..kalau tak tu..aaaddddooooiiiiiiii...!!!





Dalam jangka masa panjang korang tidak rugi langsung memakai Premium Beautiful ini dengan jaminan seumur hidup, service free of charge, jugak for a lifetime. So, tunggu apa lagi, dapatkan PB hari nii.. LIFETIME WARRANTY korangggg!! Sape nak bagi tuuuuu...

Cepat Call/SMS
0126580350

2 comments:

Mamaleesya said...

review yang sangat berguna...terutama mama yang suke duduk membongkok lama sangat kat meja ni hehe

bArdbOO said...

sy mmg dr dulu suka duk bongkok..x geti nak duk tegak2..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...