CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, July 20

MY HOME MADE BISKUT RAYA!!!

Tahun ni terlebih rajin.. buat biskut raya.. Jadinye ada 3 jenis biskut yang dah berjaya dan melepasi tahap piawaian selera dan kesedapan mulut QC. QC???? Suami kite la....heheheheehe.. Die kata sedap and bertambah-tambah masuk ke dalam mulut krup..krap..krup..krap sambil ngadap TV.

Nak tahu apa jenis biskut raya yang dah mendapat kelulusan tu?? Hahahahahaha.. Ni die.. ada 3 jenis biskut raya untuk aku buka kepada sesape yang nak wat tempahan sempena Hari Raya Aidilfitri nanti.. Gerenti sedap..Sebab bukan takat suami aku je yang jadi QC nye.. Aku bawak ke ofis pun memasing bagi positive feedback.. Mau kembang hidung makcik bedah oooiii!!! Hahahahahaha..

Memang aku cari kelainan sket buat biskut raya ni. Tak nak la same je..Xdelah beraya rumah orang tu kuih pun sama..Jual biarlah ada kelainan dan semestinye SEDAPPPPP...

1) LEMON CRISPY CORNFLAKES

This cookie is really crunchy.. All I can say is krup..krap..krup..krap...

Very refreshing.. and you will addictive and never get tired of eating something that has a lemon tint in it.


2) MEADYNA'S FAMOUS AMOS CHOCOLATE CHIP CHUNK COOKIES

One of the ingredient I use for this cookie is COFFEE OIL. This is the one that gives the cookie its distinctive fragrance and makes people wonder, hmmm what is that?? Trust me..it taste so good. Very crunchy, chunk and tasted so fragrance

It's different with other chocolate chip! It's have coffee aroma that make you addictive to eat and eat...Full with chocolate chip, hazelnut, walnut and almond.


3) HONEY CORNFLAKES COOKIES



Rasa sedap, sekali makan bertambah lagi. Tak terlalu manis. Cornflakes madu yang dipenuhi dengan campuran badam, coklat rice dan color rice


Ingredients : Butter, honey, light brown sugar,cornflakes, almond nibs, chocolate rice and color rice

Ni baru 3 jenis..I'm planning to bake two more cookies... so lengkaplah 5 jenis biskut raya untuk tahun ni.. So sesape yg nak rasa free sample My Home Made Biskut Raya ni cepat2 lah email or sms ye sementara stok masih ada..

Oooppss lupe pulak. 1 balang tu ada 30 Pcs and ada yg 50 Pcs. Harga tak mahal..still in market price.. nanti aku update ye harga die berapa.. 2 more cookies will update soon..


CALL ME/SMS @ 0126580350




1 comment:

mr.dinie said...

waa.nmpak mcam sedap jek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...