CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, June 27

SELEBRITI 2 : ROZITA CHE' WAN PAKAI PB JUGAK!!

Hari tu aku pernah wat entry yang Dato' Ct pakai PB.. Klik kat sini kalau nak baca ye..Bukan takat Dato' CT je yang pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.. Ramai lagi artis2 glemer yang pakai.. Antara artis yang aku nak sharekan hari ni ialah artis hot bikin cair..ROZITA CHE WAN.


Rata-rata orang perempuan mesti teringin nak badan cantik, ada shape dan lentik kan?? Lagi-lagi kalau dah beranak pinak..kompem keinginan nak badan cantik macam zaman anak dara meluap-luap..

RCW ni anak dah 2.. Tapi badannye meletop gitu.. Curve..lentik.. and shape lagi. Bukan susah pun nak dapat badan mcm dia.. Boleh je dengan PREMIUM BEAUTIFUL. No wonder body dier curvy semacam, memang dier pakai Premium Beautiful. Nie dah ader anak dua, badan mengalahkan anak dara...:)

 



Tengok!! cANTIK TERLETAK gitu..So bila kita pakai, keyakinan diri kita pun meningkat.. Nak feel cantik pun dah rasa konfiden.. PB memang HOT!!


 
CALL / SMS ME @ 0126580350


2 comments:

NURUL AINI NORAZMAN said...

nak gak terai,.tpi mesti mahalkan benda ni,.ai tak mampu,.hehehehe

Mrs Hakim said...

Hai Nurul..thanks sudi singgah sini yea.. PB mahal sebab barang bagus..tak macam girdle lain.. Terai la dulu, baru tahu pe yg bestnye PB ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...