CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, June 30

SEGMEN : JOM BUAT DIALOG


En Ben Ashaari wat segmen lagi... Kali ni suh wat 5 ayat dialog berdasarkan gambar yang disediakan mcm kat bawah ni.. So sape nak joint klik kat sini  yea...


image Gambar 1


image Gambar 2

Pasangan laki bini yang berkerja kat satu ofis. Yang isteri Big Bos.. Yang suami pulak Executive biase je..

DIALOG KAT OFIS

Isteri : Bila you nak submit tender 9.4 million yang patutnye closing esok tu??? Ape tak reti2 nak wat??? Kerja dah 6 tahun kat sini..

Suami : I tengah buat la ni..ape you ingat tender tu pejam mata je boleh siap ke??? Nak kena tengok clarification dulu, costing lagi... You jangan nak tahu untung je... Kalau you pandai sangat buat sendirilah!!

Isteri : So what!!! Company dah hire you as a TENDER AND CORPORATE EXECUTIVE..Patutnye you dah tahu how to manage it.. Bukan buat sambil lewa je...HUUHH!!!

DIALOG KAT RUMAH

Isteri : Sayang... don't be stress.. I ada dgn You kan... I know You can do it... I love you always...

Suami : Yes I know... I love u too...


SEKIAN


3 comments:

akutetapaku.com said...

singgah bc n3 d sini...

http://akutetapaku85.blogspot.com/

suha said...

serius nice..cik suha suke (^_^)

Mrs Hakim said...

Cik Suha : Tq...

akutetapaku.com : Thanks singgah sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...