CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, May 18

EH..ELIA PON PAKAI PB LAH...


Korang kenal tak Elia?? Sape tu?? Ala... aweknye Khairul Fahmi tu.. Rupa-rupanya Elia ni pun pengguna PREMIUM BEAUTIFUL taw... Baru pas baca blog die tadi @ jejariruncing.blogspot.com.. Percaya tak dalam masa 3 bulan pakai Elia turun 6kg...Banyak tu.. Kalau tak caye, korang boleh tengok and baca sendiri dalam blog die kat sini.

"Masa saya kat Uitm Machang saya tak berapa rajin sangat nak pakai PB ni sebab kelas selalunya kelas awal pagi dan sangat malas nak pakai PB ni.. pakai pon dalam seminggu tu kdg2 dua kali je.. since balik cuti bulan Mei ni je rajin sikit nak pakai PB ni..
Perasan juga ada beberapa orang tegur saya nampak slim sikit. tapi ingat dia just nak jaga hati cakap camtu.. sebab rasa secara fizikal macam takde perubahan je.. yang rasa obviously tu perubahan dalaman.. sejak pakai PB ni selera makan dah berkurangan.. cepat je rasa kenyang. kalau makan nasi tu selalu minta separuh pinggan.. tu pon kadang-kadang tak habis.
Dari segi bowel movement sangat ketara.. dulu saya ni jenis susah nak membuang.. sekarang almost after every meal mesti nak ke tandas.. it shows a good sign sebab takde la rasa badan ni berat sangat dengan toksik.. body structure pon getting better.. dulu selalu duduk membongkok..now lepas pakai PB and also bila tak pakai pon dah terbiasa duduk straight bersandar..bagus untuk tulang belakang..
Happynye rasa dah turun 6kg dalam masa 3bulan je.. kalau lepas ni saya giatkan usaha dengan bersenam mesti lagi cepat turun.. harap2 dapatlah turun ke amount berat idamanku.. another 9 more kg.. lepas tu memang im the happiest girl in the world lah!!! yihawww.."

Haaa...amazing kan?? No diet, no exercise... Just wear PB for 8 hours and minum banyak air..Tu je syaratnye.. Nak makan??? Makanlah puas mana pun..sebab automatik kita akan rasa cepat kenyang..

Korang!!! cepatlah ambik 1 set PB ni... Nak raya dah ni... Tak teringin ke nak pakai kebaya or kurung moden time raya nnati..Time nilah pasang badan.. Pakai sekarang, hasilnye mesti memuaskan hati... Dekat nak raya nanti gerenti dapat baju yg korang idam sangat nak pakai..

So...ape tunggu lagi... Jom pakai PB..

CALL/SMS ME @ 0126580350 

1 comment:

Mamaleesya said...

Jom mama nak ajak memeriahkan contest mazlina mama harith.

http://diarialeesya.blogspot.com/2011/05/styloscarfss-1st-giveaway-manis.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...