CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, February 10

"HEARTBEAT" MY PASSIVE INCOME

Assalamualaikum readers!!!

Pernah dengar tak pasal Heartbeat? Kalau tak, kenalah baca entry ni sampai habis. Hehe. =P

Heartbeat ini adalah sebuah syarikat yang menyediakan perkhidmatan personalized gift. Contohnya seperti t-shirt, mug, puzzle, mousepad, dan lain-lain. Kat barang tu kita bolehlah letak gambar kita sendiri ke, or gambar orang yang kita sayang. Kemudian, kita boleh bagi as hadiah. Menarik, kan? For more info klik here.

Sajer nak share--duit yang aku dh kumpul in Heartbeat account dh mencecah RM34 :) bila dh cukup RM50 , boleh lah aku cash out :) :)..Macam Nuffnang gak lah..


Korang nampak tak banner heartbeat yg aku letak kat blog aku ni-- kat header atas tu...

Thanks yer korang yg rajin click2 tu :)--setiap click is a donation for my heartbeat account :) no issue of fraud click whatsoever, sbb memang heartbeat akan byr based on click2 tu...sbb nak upkan traffic to heartbeat punya website.

Kalau rajin nak kumpul duit, jgn lupa gantung banner heartbeat kat blog masing2--kiranya passive income ni..bukannya payah pun, just letak banner ajer, and korang akan mula mengumpul duit the moment visitor to ur blog click2 banner heartbeat tu--tp uolls kena register sebagai heartbeat affiliate dululah utk dptkan code utk tampal banner tu--ala2 nuffnang gak--and dun worry, it won't affect our nuffnang gliterati status at all!!! I memang dh check dgn nuff tau!! sbb heartbeat bukan competitor nuff mcm innity tu

So, jgn segan2 or tangguh2..sila yer, click banner heartbeat kat blog aku ni and then ikut jer simple step by step utk register sebagai heartbeat affiliate :)

It's fun and really worth it bila dpt duit from our beloved blog kan :)

Selamat ber'heartbeat'!!!

2 comments:

bArdbOO said...

hai..mcm kenal je ayat2 awal tu..hehe..xpe2..

jum sama2 klik heartbeat... =)

Jom Lawat Blog Bardboo

Mrs Hakim said...

hai bardboo...hehehehe..mintak halal lah ye..promote sekali tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...