CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, December 29

KISAH BUDAK YANG AKTIF

Ni cerita yang baru aku dapat dari kampung..Kisah anakku Meadyna yang sememangnye aktif ngalahkan Active5 HOTLINK... Kejadian dh berlaku 3 hari lepas, maknanye hari Senin hari tu lah. Diberitakan oleh makku pagi ni dgn mengtagged gambar Dina dlm FB aku..Weiii...mak aku de FB taw..bukan takat FB blog pon ada..hahahahaha....



Ooohh...alangkah terkejut dan sayu melihat kepala anak Mama benjo benjol sedemikian rupe...Dah macam flowerhorn...Mujurlah xde ape-ape.. Mak aku kata nangis nye kejap je...so now dah surut pon benjolnye tu..Benjol dah surut, Dina start aktif balik..

Masuk kali ke2 dah Dina berbenjol kepala kat dahi..First jatuh dari katil. benjol besar..time tu Dina umur 9 bulan..Gedebuk bunyinya..aku pon nangis sama...huhuhuhu (gambar bukti benjol akan diupload kemudian) Second time kena kat kampung pulak. Jatuh dr kerusi. Aku dh sedia maklum, Dina ni memang suka panjat, bila dilarang makin buat. Selagi tak kena, memang tak berhenti. Dina...Dina....



Mangsa kejadian yang insaf dengan apa yang berlaku..hehehehehe
 


1 comment:

JungRara said...

masa ikut hantar sara balik perlis ari tu, dina lompat2 kat katil kat hotel...pastu gedebukkk...jatuh lagi...apa nak buat...anak aci memang nakallllll sangat...pastu biler marah,suka buat muka comel..x jadi nk marah...arghhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...